Individueel traject

Je voelt jezelf al een lange tijd oververmoeid en hebt weinig energie. De laatste tijd valt het je zwaar om je werk met volle aandacht te doen. De combinatie van lange werkdagen, weinig ontspanning, gebrek aan frisse lucht en een ongezond voedingspatroon heeft je lichaam uitgeput. Je voelt de noodzaak dat je goed voor je lichaam moet gaan zorgen om je batterij weer op te laden.

Herken je dit?

– je gaat ’s avonds moe naar bed en je staat ’s morgens ook weer moe op! Je kunt moeilijk in slaap komen, omdat je meerdere keren je to do lijstje doorneemt. Na enkele uren wakker gelegen te hebben val je eindelijk in slaap, om vervolgens toch weer enkele malen die nacht wakker te worden.

– het kost je ’s morgens heel veel moeite om je bed uit te komen, waardoor je je altijd moet haasten voordat je naar je werk gaat. Je hebt net tijd genoeg om snel een boterham met kaas klaar te maken voor je lunchpauze later op de dag.

– je weet echt wel wat gezond eten inhoudt en je voelt aan je vermoeidheid dat je de energie ook echt nodig hebt, maar het ontbreekt je aan ideeën voor lekkere recepten, die weinig tijd kosten om te maken en die je makkelijk kunt meenemen naar je werk.

– tijdens je lunchpauze neem je niet even rustig de tijd om ontspannen te eten, je slaat vaak een maaltijd over of je eet haastig, zoals het spreekwoord zegt; “tussen de bedrijven door”. Mede daardoor heb je regelmatig last van oprispingen van maagzuur, een opgeblazen gevoel en darmkrampen zijn je ook niet vreemd.

– je lach die van nature uit je ogen en je hart komt, moet je nu uit je tenen halen. Zelfs lachen kost je teveel energie! Je collega’s vragen je dan ook waar je vrolijke en blije ik gebleven is?

– je betrapt jezelf er steeds vaker op dat je dingen vergeet! Je herkent jezelf niet meer, omdat je normaal altijd zo’n goed geheugen hebt.

– als je na een lange werkdag thuis komt, je jas aan de kapstok hebt gehangen, je schoenen in een hoekje van de gang hebt uitgeschopt en je tas op tafel hebt gezet, denk je; ik ga eerst even een half uurtje op de bank liggen om even uit te rusten voordat ik ga koken. Vervolgens wordt je pas 2 uur later wakker. Je vindt het dan te laat om nog te gaan koken, dus je schuift een pizza uit de vriezer in de oven, kost je minder tijd en energie om te maken. Die pizza had je eigenlijk bij de AH gekocht voor noodgevallen, voor als je geen tijd of zin hebt om te koken, maar deze noodgevallen worden echter een gewoonte, wat je energielevel niet ten goede komt!

– je vindt het normaal super gezellig om iets leuks met je vriendinnen te gaan doen, maar sinds je jezelf zo oververmoeid voelt heb je daar zelfs geen energie meer voor! Je belt dan ook regelmatig je afspraken af.

Hoe zou het voor je zijn als…….

  • Je ’s avonds als een blok in een diepe slaap valt en je je gedachten over de dingen die je moet en wilt doen tot de volgende dag kunt parkeren. Je daardoor ’s morgens heerlijk uitgerust en fit wakker wordt.

  • Je al fris en fruitig je bed uit bent gesprongen, nog voordat je wekker af is gegaan, waardoor je je ’s morgens niet meer zo moet haasten en nog genoeg tijd hebt om in alle rust jezelf op te tutten voor je werk.

  • Je volop ideeën hebt, hoe je met weinig extra tijd een heerlijke gezonde maaltijd kunt maken en die je makkelijk mee kunt nemen naar je werk. Sinds je gezonder eet voel je dat je energie met de dag toeneemt.

  • Je voelt jezelf weer vrolijk en opgewekt. Je lach komt weer als een natuurlijke twinkeling uit je ogen.

  • Je geheugen is weer als vanouds, je bijnaam vergeet me nietje behoort tot de verleden tijd.

  • Je jezelf nog fit voelt, zelfs na een lange dag werken! Daardoor heb je nog volop energie om te koken als je thuis komt en je merkt dat je daar zelfs blij van wordt, omdat je voelt dat je lichaam eindelijk krijgt wat het aan voedingsstoffen nodig heeft. Enne….. de pizza van de AH nog steeds in de vriezer ligt.

  • Je voelt je weer fit en energiek en je hebt weer zin om met je vriendinnen af te spreken om wat gezelligs te gaan doen.

Dit is mogelijk:

Als je bij mij het “I’TS ALL ABOUT ENERGY” traject volgt.

In 6 persoonlijke sessies van 1.5 uur gaan we samen aan de slag.

Aan het einde van het traject…….

– Val je als een blok in slaap, zodat je ’s morgens uitgerust wakker wordt en met 100% energie weer zin hebt om aan een nieuwe dag te beginnen.

– Voel je jezelf weer blij en opgewekt, zodat je weer zin hebt om allerlei leuke dingen te ondernemen.

– Voel je dat je energie met de dag , zodat je geënthousiameerd bent om je gezonde leefpatroon te blijven volgen.

– Heb je zelfs na een lange dag werken nog voldoende energie om de dingen te doen die je leukt vind, die je blij maken en die je belangrijk vindt in je leven.

Denk je nu:

Laat mij die energie maar komen!

Je investering in jezelf is 450,– euro.
Je mag het bedrag ook in 3 deelbetalingen van 160,– euro doen.

Veel gestelde vragen:

*krijg ik wat ik leer ook op papier? Ja, met plaatje en praatje, zodat je het zelf thuis kunt nalezen en als je er dan nog vragen zijn, kun je ze in de volgende sessie aan mij stellen.

*is het alleen maar theorie? Nee, 3 sessies zijn gecombineerd theorie en praktijk als we het over voeding hebben. 1 sessie is alleen buiten, als we het over bewegen hebben. Het is geen inspannende praktijk dag, dus je hoeft er geen hele goede conditie voor te hebben. Een paar goede wandelschoenen zijn het belangrijkste!

*als ik ziek ben of onverwacht niet kan, kan ik dan de afspraak verzetten? Ja, je mag 1 keer je afspraak verzetten 24 uur van te voren. De 2e keer vervalt je sessie helaas. Ik ga er vanuit dat je zo enthousiast bent over wat je van mij voor jezelf mag leren, dat je een afspraak niet wilt verzetten.

Ben je na het beantwoorden van je vragen helemaal overtuigd en kun je niet wachten om met mij samen je energiepeil te verhogen naar maximaal, met het
“I’TS ALL ABOUT ENERGY “ traject.