Gratis sessie

Wat fijn dat je de keuze hebt gemaakt om een half uurtje extra tijd voor jezelf vrij te gaan maken, een waardevolle stap op weg naar je eigen energieke ik.

Tijdens deze gratis sessie geef ik antwoord op je vragen en leg ik je uit waarmee ik je kan helpen, zodat je oververmoeidheid tot de verleden tijd gaat behoren!
Je krijgt van mij ook “3 gouden tips voor meer energie”, hoe je met weinig extra tijd al kleine stappen kunt gaan maken om jezelf weer fit en vitaal te voelen, zodat je weer volop energie hebt, om naast je werk en je andere verplichtingen, ook nog genoeg energie over te houden om de dingen te kunnen doen die je leuk vind, waar je blij van wordt en die je voldoening geven in je leven.

Na inschrijving stuur ik je een korte vragenlijst toe, zodat ik het half uur zo goed en efficiënt mogelijk voor je kan benutten.

Als je in onderstaande vakjes je gegevens ingevuld hebt, neem ik contact met je op om een afspraak te maken voor dit gratis kennismakingsgesprek, die geheel vrijblijvend is, éénmalig en zonder verplichtingen.

Leuk om je te gaan ontmoeten!

Hartelijke groetjes, Marie-Noël